| | |

Παζάρι 2016

Ο Σύλλογος μας συμμετείχε στο χριστουγενιάτικο παζάρι του Δήμου Κω.Προσφέροντας παραδοσιακά προϊόντα της Στερεάς Ελλάδας αλλά και γλυκίσματα που με πολύ μεράκι είχαν φτιάξει οι γυναίκες του Συλλόγου μας.

25η Μαρτίου

Συμμετέχουμε κάθε χρόνο στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου που διεξάγεται στη πόλη της Κω.Παρελαύνουν Άντρες, γυναίκες και μικρά παιδιά φέροντας πανέμορφες παραδοσιακές στολές ραμμένες με τον παραδοσιακό τρόπο.

28η Οκτωβρίου

Ο Σύλλογος μας είναι παρών και στη παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου για να τιμήσουμε μια από τις μεγαλύτερες σελίδες της Ιστορίας μας.

Γλέντι 2017

Στη Νέα Φαντασία και αυτή τη χρονιά πραγματοποιήσαμε το ετήσιο γλέντι του Συλλόγου μας με τεράστια επιτυχία και πολύ ρουμελιώτικο κέφι.  Ο ΔΟΠΑΒΣ, ο σύλλογος Στερεοελλαδιτών Κω «Η ΡΟΥΜΕΛΗ» και ο Ναυτικός Όμιλος Κω σας προσκαλούν να γιορτάσουμε μαζί την ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 19/2/2018 και ώρα 11:00 τα πατροπαράδοτα κούλουμα

18/02/18

, στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου (Λάμπη) με φασολάδα, σαρακοστιανά εδέσματα, μουσική & πέταγμα αετού, προσφορά των συλλόγων. Παράλληλα με την παραπάνω εκδήλωση ο σύλλογος Στερεοελλαδιτών Κω «Η ΡΟΥΜΕΛΗ» καλεί τα μέλη του για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Δημοσίευση από : Διοικητικό Συμβούλιο Συλλόγου