| | |

Παζάρι 2016

Ο Σύλλογος μας συμμετείχε στο χριστουγενιάτικο παζάρι του Δήμου Κω.Προσφέροντας παραδοσιακά προϊόντα της Στερεάς Ελλάδας αλλά και γλυκίσματα που με πολύ μεράκι είχαν φτιάξει οι γυναίκες του Συλλόγου μας.

25η Μαρτίου

Συμμετέχουμε κάθε χρόνο στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου που διεξάγεται στη πόλη της Κω.Παρελαύνουν Άντρες, γυναίκες και μικρά παιδιά φέροντας πανέμορφες παραδοσιακές στολές ραμμένες με τον παραδοσιακό τρόπο.

28η Οκτωβρίου

Ο Σύλλογος μας είναι παρών και στη παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου για να τιμήσουμε μια από τις μεγαλύτερες σελίδες της Ιστορίας μας.

Γλέντι 2017

Στη Νέα Φαντασία και αυτή τη χρονιά πραγματοποιήσαμε το ετήσιο γλέντι του Συλλόγου μας με τεράστια επιτυχία και πολύ ρουμελιώτικο κέφι.

 
Ο Σύλλογος Στερεοελλαδιτών Κω » Η ΡΟΥΜΕΛΗ» διοργανώνει την μεγάλη ετήσια χοροσεσπερίδα της το Σάββατο 3 Μαρτίου στις 21:00 στη Νέα Φαντασία.

03/03/18

Ο Σύλλογος Στερεοελλαδιτών Κω » Η ΡΟΥΜΕΛΗ» διοργανώνει την μεγάλη ετήσια χοροσεσπερίδα της το Σάββατο 3 Μαρτίου στις 21:00 στη Νέα Φαντασία. Προσκεκλημένοι για φέτος είναι η γνωστή ερμηνεύτρια του δημοτικού τραγουδιού Διαλεχτή, με τον Δημήτρη Λαμπάκη στο κλαρίνο και τους επίσης εξαιρετικούς μουσικούς Δημήτρη Τσοχαντάρη και Παναγιώτη Κουτσοκώστα. Την έναρξη της βραδιάς θα κάνει και φέτος το χορευτικό του Πολιτιστικού Συλλόγου ΑΠΕΛΛΗΣ με στερεοελλαδίτικους παραδοσιακούς χορούς. Άφθονο φαγητό -όπως πάντα- με κανονικό αλλά και νηστίσιμο μενού. Τιμή πρόσκλησης 20 ευρώ.

Δημοσίευση από : Διοικητικό Συμβούλιο Συλλόγου


Ο ΔΟΠΑΒΣ, ο σύλλογος Στερεοελλαδιτών Κω «Η ΡΟΥΜΕΛΗ» και ο Ναυτικός Όμιλος Κω σας προσκαλούν να γιορτάσουμε μαζί την ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 19/2/2018 και ώρα 11:00 τα πατροπαράδοτα κούλουμα

18/02/18

, στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου (Λάμπη) με φασολάδα, σαρακοστιανά εδέσματα, μουσική & πέταγμα αετού, προσφορά των συλλόγων. Παράλληλα με την παραπάνω εκδήλωση ο σύλλογος Στερεοελλαδιτών Κω «Η ΡΟΥΜΕΛΗ» καλεί τα μέλη του για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Δημοσίευση από : Διοικητικό Συμβούλιο Συλλόγου


Η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση κοπής πίτας του συλλόγου

26/01/16

Πρόσκληση προς τα Μέλη του Συλλόγου. Το Διοικητικό Συμβούλιο προσκαλεί τα μέλη του συλλόγου στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση κοπής πίτας του συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Ιανουαρίου (20:00) στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Κω.

Δημοσίευση από : Διοικητικό Συμβούλιο Συλλόγου


Ετήσιο Παραδοσιακό Γλέντι 2016!!!!

17/01/16

Σας περιμένουμε όλους στο ετήσιο παραδοσιακό γλέντι του Συλλόγου μας το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016 στη Νέα Φαντασία.Θα μας διασκεδάσουν σε ρουμελιώτικους ρυθμούς ο Πάνος Κοτρώτσος και ο Σταύρος Τσαλάγκας

Δημοσίευση από : Διοικητικό Συμβούλιο Συλλόγου


1234