| | |

Παζάρι 2016

Ο Σύλλογος μας συμμετείχε στο χριστουγενιάτικο παζάρι του Δήμου Κω.Προσφέροντας παραδοσιακά προϊόντα της Στερεάς Ελλάδας αλλά και γλυκίσματα που με πολύ μεράκι είχαν φτιάξει οι γυναίκες του Συλλόγου μας.

25η Μαρτίου

Συμμετέχουμε κάθε χρόνο στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου που διεξάγεται στη πόλη της Κω.Παρελαύνουν Άντρες, γυναίκες και μικρά παιδιά φέροντας πανέμορφες παραδοσιακές στολές ραμμένες με τον παραδοσιακό τρόπο.

28η Οκτωβρίου

Ο Σύλλογος μας είναι παρών και στη παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου για να τιμήσουμε μια από τις μεγαλύτερες σελίδες της Ιστορίας μας.

Γλέντι 2017

Στη Νέα Φαντασία και αυτή τη χρονιά πραγματοποιήσαμε το ετήσιο γλέντι του Συλλόγου μας με τεράστια επιτυχία και πολύ ρουμελιώτικο κέφι.

 
Ο Σύλλογος Στερεοελλαδιτών Κω » Η ΡΟΥΜΕΛΗ» διοργανώνει την μεγάλη ετήσια χοροσεσπερίδα της το Σάββατο 3 Μαρτίου στις 21:00 στη Νέα Φαντασία. Προσκεκλημένοι για φέτος είναι η γνωστή ερμηνεύτρια του δημοτικού τραγουδιού Διαλεχτή, με τον Δημήτρη Λαμπάκη στο κλαρίνο και τους επίσης εξαιρετικούς μουσικούς Δημήτρη Τσοχαντάρη και Παναγιώτη Κουτσοκώστα. Την έναρξη της βραδιάς θα κάνει και φέτος το χορευτικό του Πολιτιστικού Συλλόγου ΑΠΕΛΛΗΣ με στερεοελλαδίτικους παραδοσιακούς χορούς. Άφθονο φαγητό -όπως πάντα- με κανονικό αλλά και νηστίσιμο μενού. Τιμή πρόσκλησης 20 ευρώ.


ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 2018 ΣΤΟΝ ΝΟΚ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΕΣ – ΝΗΣΙΩΤΙΚΟΙ ΜΕΖΕΔΕΣ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


12345678910...