| | |

Παζάρι 2016

Ο Σύλλογος μας συμμετείχε στο χριστουγενιάτικο παζάρι του Δήμου Κω.Προσφέροντας παραδοσιακά προϊόντα της Στερεάς Ελλάδας αλλά και γλυκίσματα που με πολύ μεράκι είχαν φτιάξει οι γυναίκες του Συλλόγου μας.

25η Μαρτίου

Συμμετέχουμε κάθε χρόνο στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου που διεξάγεται στη πόλη της Κω.Παρελαύνουν Άντρες, γυναίκες και μικρά παιδιά φέροντας πανέμορφες παραδοσιακές στολές ραμμένες με τον παραδοσιακό τρόπο.

28η Οκτωβρίου

Ο Σύλλογος μας είναι παρών και στη παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου για να τιμήσουμε μια από τις μεγαλύτερες σελίδες της Ιστορίας μας.

Γλέντι 2017

Στη Νέα Φαντασία και αυτή τη χρονιά πραγματοποιήσαμε το ετήσιο γλέντι του Συλλόγου μας με τεράστια επιτυχία και πολύ ρουμελιώτικο κέφι.
Φωτογραφικά Άλμπουμ του Συλλόγου μαςΣυμμετοχή του Συλλόγου μας στο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι του 2017.
Σύνολο Φωτογραφιών : 12
Ο σύλλογος μας έλαβε μέρος στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου με υπερηφάνεια και τιμή ανάλογη της επετείου. Γονείς και παιδιά παρέλασαν με τις παραδοσιακές στολές της Ρούμελης και έλαβαν το χειροκρότημα του κόσμου και των επισήμων.
Σύνολο Φωτογραφιών : 17
Παρέλαση Ενσωμάτωσης Δωδεκανήσου στην μητέρα Ελλάδα.
Σύνολο Φωτογραφιών : 8
Ετήσιο ρουμελιώτικο γλέντι 2017 στη Νέα Φαντασία με τους Μαρίνα Παναγιωτοπούλου,Πάνος Κοτρώτσος και Άγγελος Ψαρράς.
Σύνολο Φωτογραφιών : 15
Ξεχείλισε από φιλοξενία, η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Συλλόγου Στερεοελλαδιτών Κω. Στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα της Λέσχης Αξιωματικών Κω την 29 Ιαν 2017.
Σύνολο Φωτογραφιών : 16
Ο Σύλλογος Στερεοελλαδιτών στο εορταστικό παζάρι στη Κω. Καλα Χριστούγεννα, καλες γιορτές.
Σύνολο Φωτογραφιών : 12
Ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου μας με τους Σ. Τσαλάγκα και Π. Κοτρώτσο στη Νέα Φαντασία 13 Φεβ 2016.
Σύνολο Φωτογραφιών : 37
Πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή πίτας στη Λέσχη Αξκών Κω με συμμετοχή των μελών και επισήμων της τοπικής κοινωνίας. Ευχαριστούμε που μας τιμήσατε με την παρουσία σας.
Σύνολο Φωτογραφιών : 16
Προσκλήσεις για την ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου μας.
Σύνολο Φωτογραφιών : 1